helpline project 2

 

Το DRC RUA Helpline Project (Response on Ukrainian Arrivals) στοχεύει στην παροχή έγκυρης ενημέρωσης και υποστήριξης σε εκτοπισμένα άτομα από την Ουκρανία. Εκτός από την παροχή πληροφοριών σχετικά με την πρόσβαση σε δικαιώματα και υπηρεσίες, η ομάδα παρέχει ατομική και εξατομικευμένη υποστήριξη σε Ουκρανικούς πολίτες που βρίσκονται στην Ελλάδα, καθώς και διαχείριση υποθέσεων, πραγματοποίηση παραπομπών, βάσει διαθεσιμότητας και αξιολόγησης του κάθε αιτήματος.

Η τηλεφωνική γραμμή λαμβάνει και επεξεργάζεται ερωτήματα και αιτήματα για πληροφορίες μέσω ψηφιακών μέσων (Telegram, WhatsApp) και απευθείας τηλεφωνικές κλήσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 09:30 και 16:30, μέσω των παρακάτω αριθμών: Για αγγλικά και ελληνικά: 6948166386 ενώ για ουκρανικά και ρώσικα: 6952220148 & 6945059151.
Παρακαλούμε, βρείτε συνημμένες τις αφίσες μας για περισσότερες πληροφορίες και η ομάδα DRC RUA Helpline παραμένει στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις. Για τυχόν παραπομπές, μπορείτε να αποστείλετε την συνημμένη φόρμα παραπομπής στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.