ΕΝΕΕΓΥΛ 1

 

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 η Αν. Διευθύντρια Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Βασιλική Ζιάκα, παρέστη στα εγκαίνια του νέου διδακτηρίου που στεγάζει το ΕΝΕΕΓΥΛ (Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο) Τρικάλων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Αλεξ. Καπανιάρης, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Χρήστος Τρικάλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θεσσαλίας, κ. Γ. Μπουτίνας, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Θεσσαλίας, κ.  Δημ. Νάτσινα, εκπρόσωποι φορέων και σύσσωμη η εκπαιδευτική και η μαθητική κοινότητα του σχολείου. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, π. Θεόκλητος και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, π. Λάμπρος Κολώνας.

Παίρνοντας το λόγο η κ Ζιάκα αναφέρθηκε στη συντονισμένη προσπάθεια του Υπουργείου και των τοπικών φορέων για την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και ιδιαίτερα των σχολείων ειδικής εκπαίδευσης, καθώς προορίζονται για παιδιά με ειδικές και ιδιαίτερες ικανότητες και δεξιότητες. Τόνισε δε ότι η Περιφερειακή Δ/νση εργάζεται στην κατεύθυνση που ορίζει το υπουργείο έτσι ώστε όλες οι σχολικές μονάδες, ειδικής και γενικής αγωγής, να καλύπτονται από το απαιτούμενο εκπαιδευτικό δυναμικό.

 

ΕΝΕΕΓΥΛ 2

 

ΕΝΕΕΓΥΛ 4

 

ΕΝΕΕΓΥΛ 7