logo vertical new

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/-ΤΡΙΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021 – 2022»

 

Αγαπητοί/τές μαθητές/-τριες,

Κάθε χρόνο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξεκινά  ένα νέο μεγάλο ταξίδι εμπειριών, γνώσης και δημιουργικότητας. Στο ταξίδι αυτό προς την πρόοδο δεν είστε μόνοι σας. Έχετε ενεργούς συμπαραστάτες και αρωγούς όλους εμάς, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τα στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Ειδικά η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται από κομβικές αλλαγές και προκλήσεις σε μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού και ποιοτικής αναβάθμισης του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Όλοι μας και όλες μας ας ανταποκριθούμε με ζήλο και ζέση στις απαιτήσεις μιας εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας αναζητώντας διαρκώς τη γνώση και την αυτό-βελτίωση.

Σας εύχομαι, λοιπόν, καλή σχολική χρονιά έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα αδράξετε την ευκαιρία να αποκομίσετε όσα περισσότερα μπορείτε σε κάθε βήμα αυτής της πορείας προς την πρόοδο.

Σε σας δε τους συναδέλφους μου, συμπληρώνοντας τον εναρκτήριο χαιρετισμό στη 01/09/2021, να ευχηθώ επιπλέον καλή αρχή με δύναμη και όραμα!

 

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

Δρ Δοδοντσάκης Γεώργιος