logo vertical new

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Π.Δ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ»

 

 

Αγαπητοί/τές συνάδελφοι,

Επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις εγκάρδιες  ευχαριστίες μου για ό,τι και όσα προσφέρατε κατά τη διάρκεια του περσινού σχολικού έτους.

Εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια νέα, δημιουργική και ευχάριστη σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία πάνω απ’ όλα και τα όποια οράματά σας να πραγματοποιηθούν.

Πολλά άλλαξαν στα σχολεία σε σχέση με προηγούμενες σχολικές χρονιές. Είμαι βέβαιος πως έχετε την όρεξη, την εργατικότητα, την υπευθυνότητα και την ευσυνειδησία να ανταποκριθείτε με επιτυχία σε ό,τι καινούριο έχει προκύψει.

Σας διαβεβαιώνω πως όλοι όσοι βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, από το Υπουργείο μας, τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, το εισέτι Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, τα  Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης, τα Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία, και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα είναι δίπλα σας μαζί με το σύνολο του προσωπικού τους, για να σας στηρίζουν σε κάθε σας προσπάθεια, να συνδράμουν το κάθε σας εκπαιδευτικό εγχείρημα, να δίνουν λύσεις σε τυχόν ανακύπτοντα προβλήματα και να σας στηρίζουν σε ό,τι χρειαστείτε.

 

Καλή δύναμη!

Καλή σχολική χρονιά!

 

 

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

Δρ Δοδοντσάκης Γεώργιος