logo vertical new

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“ Χαιρετισμός του Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας στο δρώμενο των ΕΠΑ.Λ. και ΓΕ.Λ. Τυρνάβου στις 18/06/2021 με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

Το δρώμενο με θέμα "Ζωντανή σύνδεση – τα παλιά σύνορα της Ελλάδας" των ΕΠΑ.Λ. και ΓΕ.Λ. Τυρνάβου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιουνίου χαιρέτισε και παρακολούθησε ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Δοδοντσάκης Γεώργιος, συνοδευόμενος από στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης. Το δρώμενο που έλαβε χώρα στον αύλειο  χώρο του ΕΠΑ.Λ. Τυρνάβου εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης  Θεσσαλίας «200 χρόνια παρελθόν˙ πόρος για το μέλλον» και αποσκοπούσε στην ανάπτυξη της βιωματικής συσχέτισης των μαθητών με την ιστορία του ’21, τα πρόσωπα της εποχής και τα τοπωνύμια της πόλης τους.

Ο κ. Δοδοντσάκης μετά το πέρας της εκδήλωσης ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την εξαιρετική προσπάθεια και διοργάνωση τα δράσης και υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας στην επίτευξη υψηλών ατομικών ή κοινωνικών στόχων και στη θεμελίωση της ιστορίας και του πολιτισμού.

 

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

Δρ Δοδοντσάκης Γεώργιος