logo vertical new

Μήνυμα του Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας επ’ ευκαιρία της ολοκλήρωσης της σχολικής χρονιάς 2019-2020 και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021

Σήμερα, 1/09/2020, ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά συνέχεια της προηγούμενης που ολοκληρώθηκε στις 31/08/2020, στη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε ως κορυφαίο γεγονός η διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Στο πλαίσιο αυτό διεξήχθησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου. Συγχαίρω όλους τους μαθητές για την είσοδό τους σε σχολές και τμήματα της επιλογής τους και τους εύχομαι καλή πρόοδο στη συνέχεια των σπουδών τους. Για τους απόφοιτους που δεν κατάφεραν υπ΄αυτές τις συνθήκες την επιτυχία, όπως οι ίδιοι την ορίζουν, εύχομαι καλή δύναμη και πραγματοποίηση των όποιων στόχων τους. Η προτροπή μου είναι να μη  διστάσουν να διεκδικήσουν τα όνειρά τους.

Στη μαθησιακή πορεία όλων των υποψηφίων πολύτιμοι αρωγοί υπήρξαν οι εκπαιδευτικοί των σχολείων μας όλων των βαθμίδων που απέδειξαν ότι και θέλουν και μπορούν να προσφέρουν ό,τι ορίζεται ως παιδεία και ό,τι συνιστά εκπαίδευση υπό δύσκολες συνθήκες. Τους εύχομαι καλή νέα σχολική χρονιά, δύναμη, υγεία, ώστε να ανταποκριθούν υπό οποιεσδήποτε συνθήκες στους στόχους τους.

 

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

Δρ Δοδοντσάκης Γεώργιος