Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου - Ελασσόνας


Ευρωπαϊκή γιορτή Πουλιών 2016

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Κισσάβου-Ελασσόνας. στο πλαίσιο της  «Ευρωπαϊκής Γιορτής των Πουλιών 2016»,  σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία και στοχεύοντας στη διάδοση του μηνύματος της προστασίας των μεταναστευτικών πουλιών και των βιοτόπων τους, συνδιοργανώνει και συμμετέχει με δημιουργικά εργαστήρια κατασκευών και περιβαλλοντικά παιχνίδια στις εξής δράσεις:

  • Σάββατο 1 - Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, 10.00 - 14.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, στο Λιτόχωρο.

Συνδιοργανωτές:  ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου, Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας.

  • Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016, 10.00 - 14.00, στο Παρατηρητήριο της Νέας Αγαθούπολης.
  • Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, 9.30 - 12.30, στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης.

Συνδιοργανωτές: ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου, Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, ΚΠΕ Κισσάβου-Ελασσόνας, Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων και Καινοτόμων Δράσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Πιερίας. Η εκδήλωση τελεί υπό την  αιγίδα του Δήμου Κατερίνης.

Σας καλούμε να συμμετέχετε για μια ακόμη χρονιά στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται  στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών   2016.

Πηγή χρηματοδότησης: Πράξη «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης